08-09-2021

muzikale start

Goede resultaten beginnen met plezier. Dit schooljaar zijn we begonnen met een feestelijke opening door middel van een schoolvoorstelling.

Alle leerlingen hebben met elkaar een voorstelling gegeven, die ouders met het bespelen van djembés, Afrikaanse bastrommels, didgeridoos, klankschalen, gongs en samba trommels een muzikale reis rond de wereld lieten maken. Met dank aan docenten van de Klankenkaravaan kregen alle kinderen les in zingen, dansen en muziek maken. Daarbij waren de groepen verdeeld over verschillende continenten zoals Azië, Australië, Zuid-Amerika en Afrika.

De Goede Herderschool in Schiebroek is een christelijke school, waar we door middel van kwalitatief goed onderwijs dagelijks zoeken naar passend onderwijs voor ieder kind. Kortom, de school waar ieder kind telt!

De focus ligt op goed onderwijs voor de kernvakken rekenen, lezen, taal en spelling, maar hiernaast is er ook aandacht voor plezier, talentontwikkeling, een goede voorbereiding op de toekomst en het veilige schoolklimaat.

ontwerp en realisatie: Impuls