25-03-2021

Naschoolse activiteiten

Goede Herderschool laat leerlingen creëren en experimenteren in workshops na schooltijd

Voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 worden er dit schooljaar naschoolse activiteiten georganiseerd. Externe partijen en leerkrachten van SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam) begeleiden de kinderen tijdens deze workshops. Kinderen kunnen zicht opgeven voor creatieve, sportieve en educatieve bijeenkomsten zoals Project Scrap, skateboardclinics en de Creatieve Code. Bij Scrap maken de leerlingen met (afval) materialen mooie kunstwerken. De 7 -daagse skateboardclinic wordt op het schoolplein gegeven. De kinderen leren op een veilige manier de basisvaardigheden om vooruit te komen op een skateboard. Bij de Creatieve Code leren de kinderen waar je op moet letten om veilig op internet te werken. Na elke vakantie begint een nieuwe ronde workshops waar de kinderen zich voor op kunnen geven.

ontwerp en realisatie: Impuls